To Dream Sleep Fantasia Psychology  - Elf-Moondance / Pixabay

Kvalitní spánek je důležitý pro kvalitní odpočinek a hlubokou regeneraci organismu. Někdy nám však v něm mohou bránit zcela nečekané faktory. A jak se proti nim pojistit?

Také nemůžete v noci spát, protože se vám hlavou honí stále nové a nové myšlenky? Nedokážete dosáhnout hluboké fáze spánku a stále se probouzíte v tu nejnevhodnější hodinu? Pak vám mohou pomoci vhodné doplňky stravy s bylinkami. Jsou skvělé pro vaši krásu a zdraví.

Pomocník z lékárny našich babiček

Dost možná jste této bylince už slyšeli. Bílé kvetoucí kozlík lékařský (Valeriana officinalis) není na mezi nijak nápadný, o to výraznější účinky však dokáže nabídnout v oblasti klidného spánku. K tomuto účelu se koneckonců používal již odpradávna. Ale nepoužívá se květ, jak se mnozí domnívají, nýbrž kořen, plný užitečných látek.

Abychom z něj dostali vše, co potřebujeme, je nutné ho povařit v horké vodě nejméně po dobu 15 minut. To má však jednu podstatnou nevýhodu – nejde o právě voňavou záležitost. A protože si odvar není vhodné připravovat do zásoby, budete muset každý večer vyvětrat celý byt. A jak tomu předejít? Prospěšné vitamíny a minerály jsme zvyklí užívat v kapslích, tak proč by totéž nemohlo platit i pro bylinky? Kozlík lékařský najdete kupříkladu v produktu Tryptosen.

Tip na článek:  Zážitek s velkým Z? Vyzkoušejte erotickou masáž

Kozlík lékařský bez negativ

Tento kozlík nemusíte doma dávat do horké vody, ani se nutit k pití příliš hořkého odvaru. Tryptosen v kapslích od české společnosti Naturvita stačí jen užívat podle návodu (1 kapsle před spaním). Kromě kozlíku (25 mg/kaps) tu najdete i aminokyselinu L-tryptofan (300 mg/kaps). V této koncentraci odpovídá 25 mg koncentrovaného extraktu 20:1 500 mg sušeného kořene.

Tryptosen i další přírodní produkty výhodně a s rychlým doručením nakoupíte na stránkách Gigalekarna.cz.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *