Pokud nastala situace, kdy vám nevycházejí peníze do další výplaty, je vhodným řešením půjčka, která vám na toto období poskytne nezbytnou částku.

Každému z nás se může stát jedna nepříjemná věc. A tou je zjištění, že prostě do další výplaty s penězi nevyjdete. I přesto, že máte vše dokonale propočítané, může zasáhnout náhoda a problém je na světě.

  • Těch okolností, které vás mohou dostat do této nepříjemné situace, je celá řada.
  • Od ztráty peněženky až po nečekanou návštěvu.

Každý odborník sice radí, že je dobré mít na účtu alespoň nějakou rezervu, ale pro mnoho z nás je tato rada sice dobrá, ale vzhledem k příjmům jen těžko realizovatelná. Jak se tedy dostat z prekérní situace, kdy peněženka zeje prázdnotou a do výplaty zbývá ještě týden či dva? Je to velice jednoduché.

Jak už z názvu vyplývá, jedná se o jednorázovou finanční pomoc, která bude nejen rychle vyřízená, ale také poskytne jen omezené finanční prostředky. Výhodou je, že není nutný žádný ručitel a také se neřeší záznamy v registrech dlužníků. Je to tedy půjčka bez registru i v exekuci, u které je doba splatnosti většinou jeden kalendářní měsíc.

  • Není to produkt vhodný pro řešení závažnějších ekonomických problémů.
  • V případě, že je nutné získat vyšší finanční hotovost, je nutné hledat jinde.
Tip na článek:  Nebankovní půjčky vyřeší vaše finanční problémy

Zástava nemovitosti posílí důvěryhodnost

Jestliže vlastníte nemovitost, na které nevázne žádné zástavní právo, je možné ji využít a získat tím snadno a bezpečně dostatek finančních prostředků. Půjčka se zástavou nemovitosti je velice oblíbená nejen u žadatelů, ale také u bankovních i nebankovních poskytovatelů. Vzhledem k zástavě ve formě nemovitosti je důvěryhodnost klienta posílena, a proto jsou u těchto úvěrů nízké úrokové sazby.

  • Variantou půjčky se zástavou je například i klasická bankovní hypotéka.
  • Tu nejvýhodnější vám vyhledá webový nástroj hypoteční kalkulačka.
Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *