Jak získat dovolenou za výhodné ceny?

Léto se blíží a nám tak začíná sezóna dovolených. Ať už dáváte přednost dovolené na jaře či na podzim, tedy v období, kdy si dovolenou můžete užít v klidu. Nebo naopak patříte mezi jedince, kteří jezdí na dovolenou v letní sezóně, kdy mají děti prázdniny a vy je tak nemusíte omlouvat ve škole. Kde si ale vybrat tu nejlepší dovolenou? Jak najít ten nejlepší zážitek za tu nejpříjemnější cenu? Nechoďte rovnou do cestovní kanceláře, ale využijte služeb srovnávače zájezdů, jako je například New Travel.

Služba, díky které si vybere dovolenou každý

Dovolená je obdobím klidu, relaxace a odpočinku. Je to čas, kdy si chcete užít a neřešit starosti. A takový prožitek je samozřejmě k nezaplacení. Každý z nás si však nemůže dovolit utrácet deseti tisíce za dokonalou dovolenou. Na druhou stranu dovolenou si zaslouží každý, a proto existuje služba srovnávač zájezdů, která vám porovná zájezdy od různých cestovních kanceláří. Od roku 2015 je největším srovnávačem zájezdů New Travel.

Tip na článek:  Evropská města, která jsou v zimě nejkrásnější

Jak služba funguje?

Srovnávač zájezdů je nejrychlejší cestou k nejnižší ceně zájezdů. Portál funguje na principu krátkého formuláře, do kterého vyplníte svoje požadavky na vámi hledaný zájezd. Díky tomu zjistíte, za jakou cenu si můžete koupit zájezd a pobyt v daném hotelu, který je nabízen více cestovními kancelářemi, jejichž ceny se ale liší.

Výhody srovnávače zájezdů

Díky srovnání zájezdů navíc najdete vše přehledně na jednom místě a díky přímému prokliku na vlastní webové stránky společností vše vyřídíte rychle. Dovolenou si navíc objednáte přímo u cestovní kanceláře, takže nemusíte platit za zprostředkovatele. To znamená, že služba není zpoplatněna, a tak si můžete zdarma srovnávat stovky nabídek. Cestovní kanceláře, které jsou zde srovnávány, jsou všechny prověřeny a pojištěny.

Nabídka zájezdů

V nabídce jsou zájezdy nejznámějších cestovních kanceláří i zájezdy menších cestovních kanceláří, zájezdy all inclusive, polopenze, zájezdy k moři, zájezdy za exotikou, lyžařské zájezdy, poznávací zájezdy, last minute i first minute.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *