Čerpadla a příslušenství

Sháníte specifické čerpadla a příslušenství? Nepodařilo se vám ho najít ve vašich oblíbených prodejnách? Nezoufejte! V sortimentu našeho e-shopu se zaručeně dřív nebo později objeví. Pokud jste dané čerpadlo nenašli ani u nás, informujte nás o této skutečnosti a my pro vás čerpadla a příslušenství v nejkratším možném termínu objednáme.

Následně vám budeme informovat o jeho dostupnosti. Chcete-li ušetřit nějakou tu korunu navíc, nakupujte u nás pravidelně, sbírejte body a získávejte slevy na další nákup nebo zajímavé dárky.

U nás najdete nejen Čerpadla a příslušenství?

Sortiment e-shopu obchodcerpadel.cz je opravdu obsáhlý. Najdete zde vše od nejrůznějších druhů čerpadel (kalová, ponorná, drenážní, fontánová, oběhová, potravinářská apod.) vyhlášených značek (MALYŠ, SIGMA, GRUNDFOS, SEA-LAND nebo CADOPPI), přes vodoměry, manometry, snímače hladiny, až po zahradní hadice nebo filtrační konvice. Jak již bylo výše zmíněno, náš sortiment je den ode dne bohatší.

Tip na článek:  Výběr podlahy krok po kroku: Jak na něj a na co byste si měli dát pozor?

Chcete-li dostávat pravidelné informace o nových výrobcích nebo akčních nabídkách, přihlaste se k odebírání newsletteru.

Bonusový program pro věrné zákazníky

Nakupujete u nás pravidelně? Ne? Začněte a čerpejte řadu specifických výhod, díky kterým ušetříte spoustu starostí i finančních prostředků. Pokud se u nás zaregistrujete, získáte okamžitě slevu ve výši 3% na dalších nákup. Za každou koupenou položku vám budou na účet připisovány body, které lze následně směnit za některý hodnotný dárek z nabídky.

Člověk je od pradávna tvor hravý, proto jsme pro vás připravili zábavnou loveckou hru, za jejíž hraní získáte další slevu ve výši 5%!

Snadné vyhledávání konkrétního výrobku

Jelikož je sortiment našeho e-shopu opravdu velmi rozsáhlý, procházet jednotlivé kategorie je poměrně zdlouhavé. Využijte proto našeho vyhledávače, do kterého stačí zadat pár slov, a ihned víte, zda se u nás konkrétní čerpadla nebo vodoměry nachází. Jednotlivé výrobky lze navíc řadit dle názvu, výrobce nebo ceny.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *