Každý člověk je originál. A o mužích to platí dvojnásob. Pokud se nebezpečně blíží datum vašeho výročí nebo kulaté narozeniny partnera, tatínka či kamaráda, pak jistě přemýšlíte, jakým dárkem jubilantovi udělat radost. Zajisté se shodneme na tom, že vybírat dárky pro muže není ani trochu jednoduché. Chce to zapojit fantazii, obrnit se notnou dávkou trpělivosti a popustit uzdu kreativitě. Pokud vám schází inspirace, máme pro vás několik tipů na originální dárky pro muže, kterými potěšíte vysoce postaveného manažera i rozverného vtipálka či nenapravitelného romantika.

Trofeje jako připomínka úspěchu

Máte doma úspěšného absolventa nebo snad skvělého golfistu? Každý, jehož cílem je úspěch očekává, že bude za své snažení alespoň trošku odměněn. Proč tedy neobdarovat svou drahou polovičku nějakou tou trofejí, která mu bude úspěchy neustále připomínat? Taková trofej si zaručeně vyslouží čestné místo v pracovně, obývacím pokoji nebo přímo na pracovním stole.

Tip na článek:  Tip na opravdu nezapomenutelnou velkou párty

Pro nejrůznější druhy vtipálků

Že podezíráte svého partnera z falšování občanského průkazu, protože máte doma hračičku nebo nenapravitelného vtipálka? Takovému muži se s největší pravděpodobností do vkusu netrefíte, obdarujete-li jej pozlacenými manžetovými knoflíčky nebo hedvábnou kravatou. Ideální dárky pro muže-vtipálky jsou v tomto případě nejrůznější typy gadgets. Nabídka je opravdu pestrá, od nejrůznějších antistresových pomůcek, nápadně připomínajících oblíbené dámské partie, přes nejrůznější druhy domovních cedulí či automobilových značek, které zdobí vtipné nápisy. Takovým dárkem svého vtipálka zaručeně dostanete na lopatky.

Lahvinkou neurazíš

Je pravda, že přijít na oslavu s lahví něčeho dobrého sice ještě nikdy nikoho neurazilo, na druhou stranu však ani příliš neokouzlilo. Proto pokud chcete svému partnerovi darovat nějakou lahvinku lahodného moku, zkuste ji nějak originálně zabalit nebo se zaměřit na speciální lihoviny s certifikátem a věnováním. A když už nic originálního neobjevíte, s alkoholovou verzí šachů nebo oblíbeného Člověče, nezlob se, určitě nešlápnete vedle!

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *