House Nature Construction Private

Máte pocit, že vzhled vašeho rodinného domu či firemního objektu by už potřeboval tak trochu oživit? Odkládáte nátěr fasády na neurčito, kvůli nutnosti záboru veřejného prostranství, nutného pro postavení lešení? Obáváte se vysokých finančních výdajů?

Pokud jste alespoň jednou odpověděli ano, pak byste se měli seznámit s použitím nové airless technologie. Jde o moderní a rychlý postup, který šetří použitý materiál, a navíc si vystačí jen se zvedacími plošinami a horolezeckou technikou.

Airless je oproti klasickým nátěrům fasád až desetkrát rychlejší

Airless znamená bezvzduchový, a i když dochází během aplikace barvy na fasádu k použití vysokého tlaku, stlačený vzduch byste tu hledali marně. To má celou řadu výhod. Nanášení ochranné vrstvy je až desetkrát rychlejší než u běžně používaných technologií a nedochází při něm k tvorbě bublin ani jiných nechtěných deformací.

Airless nátěry fasád Praha se dokáží dostat i na velmi špatně přístupná místa, a to bez ohledu na typ původně použité omítky. Točené omítky, štuk, brizolit… Nic z toho není problém. A pokud nevíte, jaký typ nátěru zvolit, nechte si odborně poradit.

Chtějte úvodní konzultaci zdarma

Jak se pozná skutečný profesionál v oboru? Nikdy, ale opravdu nikdy od vás nechce nic podepsat ani zaplatit předem. Například pokud si pro svůj požadavek „Praha nátěry fasád“ objednáte experty z Natrem.to (Natřem.to s.r.o.), zaměří vaši fasádu zcela zdarma a bez závazků a předloží také cenovou nabídku. Poradí i s nejvhodnějším nátěrem a je jen na vás, zda na jejich požadavky přistoupíte.

A díky technologii airless bude vše levnější, rychlejší a méně technologicky náročné než jinde. Použití odolných barev s kvalitními pigmenty vám pak do košíčku výhod přihodí i nadstandardní pětiletou záruku a dlouhodobě atraktivní vzhled. Potřebujete natřít rodinný nebo třeba panelový dům? Zjistěte více na Natrem.to.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *