poverty black and white emotion 4561704

Každý den zamítnou banky stovky žádostí o půjčky, a to i klientům s vysokou bonitou. Pokud se i vy řadíte mezi odmítnuté, měli byste štěstí zkusit u jedné z nebankovních společností. Ty jsou mnohem otevřenější, díky čemuž na půjčku mohu dosáhnout téměř všichni žadatelé, kteří však musí počítat s tím, že společnost bude požadovat i určité záruky.

S žádostí o úvěr máte větší šanci u nebankovní společnosti

Banky jsou známé zejména tím, že své peníze nepůjčí jen tak někomu – o tom se přesvědčila již většina neúspěšných žadatelů o úvěr, kterých banky odmítnou stovky každý týden. V takovém případě jsou mnohem efektivnějším řešením nebankovní úvěry se zástavou nemovitosti, které poskytují pouze úvěrové neboli nebankovní společnosti.

Ty se neřídí tak extrémně přísnými pravidly, proto půjčku poskytnou téměř každému. U vyšších částek je však nutné počítat s tím, že budete muset ručit svojí nemovitostí. V souvislosti s tím si můžete sjednat i nebankovní podnikatelský úvěr na nemovitost, který je mnohem dostupnější než běžné formy úvěrů. Jednou ze společností, která nabízí tyto druhy úvěrů je firma Nebankovní finance, která se snaží podat pomocnou ruku lidem odmítnutým běžnými komerčními bankami.

Tip na článek:  Současný vývoj hypoték na našem trhu

Půjčit si můžete i na milionové podnikatelské záměry

Pokud chcete začít podnikat a nemáte dostatek financí, měli byste hledat zejména úvěry na podnikatelské záměry. Ty má ve své nabídce i již zmíněná firma, která dokáže podnikatelům poskytnout až 50 milionů Kč s nízkými úroky – jejich výše se většinou pohybuje lehce nad hranicí těch bankovních.

Velkou výhodou je možnost sjednání půjčky zcela online, díky čemuž ušetříte čas, který můžete věnovat například svému podnikání. Výhodná je samozřejmě i rychlost výplaty vypůjčené částky, kterou můžete mít na účtu do dvou pracovních dní.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *