Současná doba je označovaná jako nejvýhodnější období pro řešení vlastního bydlení. Sazby bankovních hypoték se nedávno dostali na historické minimum a výhodné jsou i celkové podmínky s nimi spojené. Úroky bankovních hypoték se však postupně nenápadně zvedají a otázkou tak je, kde přesto sehnat výhodné a atraktivní financování vlastního bydlení. Máme pro vás malý tip. Už jste někdy slyšeli o nebankovní hypotéce?

S nebankovní hypotékou můžete získat peníze na financování svého nového a vlastního bydlení. Nebankovní hypotéky jsou v dnešní době velmi populární. Jejich obliba a atraktivnost spočívá ve výhodných cenách a snadné dostupnosti.

Představení nebankovní hypotéky

S nebankovní hypotékou si můžete půjčit částku od 100 000 Kč do 3 000 000 Kč. Stejně tak jako můžete při žádosti o hypotéku volit půjčovanou částku, můžete volit i dobu splatnosti vašeho úvěru. Na výběr máte dobu splatnosti na 10 let, na 20 let nebo na 30. Úroková sazba se pak v jednotlivých případech liší podle složitosti řešení a bonity klienta. O hypotéku si můžete zažádat pomocí kontaktního online formuláře nebo na telefonním čísle uvedeném na stránkách nebankovní hypotéky. Hypotéka pak bude vyřízena na pobočce nebo u vás doma.

Tip na článek:  Kvalitní rošt vám přivodí kvalitní spánek

Výhody nebankovní hypotéky

Nebankovní hypotéka představuje nejsnazší a nejrychlejší řešení hypotéky, se kterým se můžete na našem trhu setkat. Rychlého vyřízení je dosahováno díky nedokládání desítek dokumentů a absence několikatýdenního schvalování. S tím vším souvisí další výhoda spočívající v nenahlížení do Centrálního registru dlužníků ČR či Registru SOLUS. Bez kontrolování zadluženosti žadatele se stává nebankovní hypotéka dostupnější. Nespornou výhodu, díky níž jsou nebankovní hypotéky populární a atraktivní, představují nejvýhodnější ceny a podmínky na trhu.

Proč volit nebankovní hypotéky?

Včetně výše uvedených výhod získáte s nebankovní hypotékou i mnohé další atraktivní podmínky. V první řadě si nebankovní apotéku můžete sjednat po celé České republice. Při žádosti vám bude poskytnuto bezplatné poradenství a při vyřizování hypotéky pak můžete využít možnosti odhadu nemovitosti zdarma. Navíc nemusíte platit žádné poplatky předem.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *