Magnetické pole nás svými vlastnostmi fascinuje již od nepaměti. Jeho síly využijeme nejen v rozmanitých průmyslových provozech, ale třeba i při transportu těžkých břemen. Magnety však najdou uplatnění nejen v pracovním provozu, ale také v amatérských dílnách i hernách školáků či předškoláků. A co si budeme povídat – s některými magnetickými hračkami si zvládají úplně bez uzardění hrát i dospěláci. Široký sortiment magnetů a magnetického materiálu do dílny, pro reklamu, kancelář, průmysl, domácnost ale také zábavu nabízí e-shop www.neomag.cz!

Bohatá a neustále aktualizovaná nabídka

Internetový obchod nabízí bohatý sortiment magnetického zboží pro zkušené řemeslníky a pracovníky, ale i amatéry či děti. Jen pro příklad uveďme, že v sortimentu se nacházejí neodymové magnety, alnico magnety, břemenové magnety, výhodné sady magnetů, ale i magnety na ledničky, magnetické barvy a oblíbené magnetické hračky. Pro lepší přehlednost jsou jednotlivé položky roztříděny do specifických kategorií, které naleznete v levé části webových stránek. Po rozkliknutí konkrétní kategorie se dostanete k nabídce, která obsahuje nejen označení konkrétní položky, ale také praktický popis včetně parametrů a náhledového obrázku.

Tip na článek:  Jak se z kancelářského počítače stal herní 

Zajímavé akce a novinky

Chcete-li na nákupu ušetřit, nahlédněte do kategorie „Akce“, kde naleznete zlevněný sortiment, jejž můžete zakoupit s výraznou slevou. Ať už sháníte klasické či feritové magnety, oblíbenou hračku Neocube nebo jiný specifický druh sortimentu, můžete jej díky nepravidelně pořádaným akcím pořídit vskutku „za hubičku“. Další ze specifických kategorií, kterou na webových stránkách naleznete, má název „Novinky“ a dozvíte se v ní informace o nově naskladněném zboží, které nesmí uniknout vaší pozornosti. Pro více informací o magnetech a jejich vlastnostech navštivte sekci „FAQ“ a případné dotazy nebo zajímavosti proberte v diskuzi, která je taktéž součástí tohoto e-shopu.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *