Spodní prádlo: aktuální trendy pro rok 2015

Vyznáváte komfortní a pohodlné spodní prádlo? Chcete se cítit jako bohyně za jakékoli situace? Zároveň se však rádi necháváte inspirovat aktuálními trendy? Ty se totiž ani oblasti spodního prádla nevyhýbají. Pokud vás zajímá, jaké trendy souvisejí s rokem 2015, nepřestávejte číst následující řádky, na kterých vám to prozradíme.

Rok 2015 se nese ve znamení rozmanitosti

Z kolekcí spodního prádla pro rok 2015 si zaručeně vybere každá žena. Ať již dáváte přednost luxusnímu prádélku nebo jemným materiálům, nepřeberné možnosti střihů, barev i materiálů zajisté zalahodí i vašemu oku a postavě. Rok 2015 se nechce v duchu ženskosti, atraktivity a vášně. Zapomeňte na příliš vyzývavé střihy, které se hodí spíše někam do nočního baru nebo vykřičeného domu. Příliš nespoléhejte ani na laciné zvířecí vzory. Pro tuto sezónu vsaďte raději na jednoduchost a střídmé detaily. Ideální barevnou kombinací spodního prádla je bílá, krémová, béžová, rudá nebo klasická černá.

Tip na článek:  Kalibry a jejich využití ve výrobě

Důraz na přírodní materiály

Spodní prádlo nadcházející sezóny bude šito z kvalitních přírodních materiálů, mezi které patří například bavlna. Pokud vám jednotlivé kousky prádla připadají příliš nudné, sáhněte po těch, které jsou oživené krajkovým lemem. Vedle nešlápnete, pokud svůj šatník oživíte o celé komplety nebo klasické kalhotky, tanga, či velmi oblíbené kalhotky kraťáskového střihu. Pokud chcete svého partnera přeci jen trošku poškádlit, vsaďte na rafinované podvazky ladící k pořízenému kompletu.

Kam pro nové spodní prádlo?

V případě, že vás zrovna dvakrát nebaví obíhání obchodních domů a zkoušení spodního prádla v nepříliš bezpečných kabinkách, pak vsaďte na stále oblíbenější metodu nakupování v e-shopech. Spodní prádlo, jež se pro tento rok perfektně hodí právě do vašeho šatníku, naleznete třeba v e-shopu skvele-pradlo.cz, který je připraven pokrýt i vaši poptávku.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *