Po fotbale se sejdete s kamarády u piva a probíráte situaci na domácím hřišti. Řada z vás se zajisté shodne na tom, že „už to není, to co bývalo“. Stereotyp v ložnici, časté hádky, ale i četné bolesti hlavy, únava či další výmluvy, „proč dneska ne“, nikomu na náladě nepřidají. Když se k tomu všemu přidají problémy v práci či zdravotní komplikace, rozvod je na spadnutí. Už skupina Elán v písni „Zanedbaný sex“, zpívá o tom, jaké nepříjemnost s sebou tenhle partnerský problém přináší. Proto změňte zažité stereotypy a přineste do své ložnice novou vášeň i energii. Jak na to? Odpovědí jsou erotické pomůcky. Ale nelekejte se. Opravdu vás neposíláme kupovat ten největší vibrátor, na který v krámě narazíte, ani bičík a latexový obleček. Finální výběr je pouze na vašich preferencích a potřebách.

Návštěva sex shopu není ostuda

Doby, kdy jsme e-shopy navštěvovali pod rouškou tmy, popřípadě v kapuci nebo šátku tak, aby nás nikdo neviděl, jsou naštěstí dávno pryč. Dnes je návštěva sex shopu stejně přirozená, jako například návštěva pekárny či muzea. Hoďte tedy stud a obavy za hlavu a vydejte se vstříc novým zážitkům i netradičním postelovým zpestřením. V sex shopech navíc bývají opravdoví odborníci nikoli nějací chlípníci či posměváčci, kteří by se bavili na účet ostatních. Pokud do sex shopu zavítáte poprvé, nebojte se to obsluze sdělit. Ráda vám pomůže pochopit a poznat své potřeby, a zároveň doporučí vhodné erotické pomůcky.

Tip na článek:  Nemáte ještě stolní kalendář nebo diář na rok 2015?

Rozjeďte to doma v plné parádě

Pokud nechcete svou drahou polovičku nepříjemně překvapit či dokonce znechutit, výběr erotických pomůcek za žádných okolností nepodceňujete. Neberte útokem regály s bizarními postelovými doplňky, raději sáhněte po něčem neutrálním. Ideální volbou jsou třeba masážní oleje, škrabošky, ale třeba i semišová pouta či další pomůcky, které představují pro začátečníky – a zejména pak jejich polovičky – ideální variantu. Bohatou nabídku erotických pomůcek pro vás má sex shop Praha, který můžete navštívit nejen osobně, ale také online na oficiálních webových stránkách.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *